Vores projekter

Naturen

Udflugter

Naturen er vigtig for os. Derfor tager vi på udflugter rundt i danmark, hvor vi vandrer gennem naturen. Formålet med udflugterne er at komme væk fra bylivet og lære naturen bedre at kende. Til udflugter overnatter vi typisk et par dage i naturen, og vi bestræber os efter at besøge de lokale spisesteder eller kulturelle seværdigheder i løbet af udflugterne.

Byliv

Byvandring

Byvandring handler om at vandre igennem danske byer og besøge den rige historie og kultur, der ligger gemt bag facaden af nybyggeri. Her undersøger vi historien bag kirker, rådhuse og andre bygninger, der har været vigtige i dansk historie. Det giver os et billede af de gamle bygninger og deres historie, og hvorfor de er værd at bevare. 

Fællesskab

Sociale aktiviteter

Sociale aktiviteter er yderst vigtige i et hvert fællesskab. Hos det nationale fællesskab gør vi en dyd af gøre ting sammen, der styrker vores fællesskab. Hvad end det er middage, større udflugter eller vandreture, vi prøver altid at give os selv mulighed for at styrke fællesskabet gennem sociale aktiviteter.